joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Compania Airbnb permite clienților anularea gratuită a rezervărilor

Compania americană Airbnb permite utilizatorilor să își anuleze gratuit rezervările și oferă rambursarea completă a plății, în contextul pandemiei de coronavirus, relatează Businessinsider.

Inițial, compania oferea posibilitatea anulării gratuite a rezervărilor numai pentru țări precum China, Coreea de Sud, Italia și S.U.A.. Sâmbătă seara, Airbnb a decis să extindă această politică al nivelul întregii platforme.

„În primul rând, Airbnb va permite oaspeţilor din întreaga lume să-şi anuleze rezervările şi să-şi primească banii înapoi. Nu vom percepe taxe pentru aceste rezervări. (…) Nu vrem ca utilizatorii să se simtă nevoiți să călătorească, pentru că nu își primesc banii înapoi”, a declarat Brian Chesky, co-fondatorul Airbnb.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care beneficiază de această gratuitate sunt cei care şi-au făcut rezervările până pe 14 martie, pentru călătorii în perioada 14 martie – 14 aprilie. În funcţie de evoluţia pandemiei să va decide extinderea perioadei, dacă va fi necesar. Utilizatorii care se încadrează primesc un mesaj de înştiinţare automat.

Airbnb este un caz unic într-o industrie care vrea să îşi reducă cât mai mult pierderile cauzate de coronavirus.

Politica