vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liberalii doljeni nu au coronavirus

Liberalii doljeni care au intrat in contact cu parlamentarul infectat cu Covid 19 nu au coronavirus.

Este vorba deapre senatorul Mario Ovidiu Oprea, deputatul Nicolae Giugea, ministrul Ionut Stroe, inspectorul adjunct al ISJ Dolj, Alexandru Gidar si presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica.

„Pentru o informare corecta si din respect fata de cei carora nu le-am putut furniza pana in acest moment date exacte, vreau sa va anunt ca, in ce ma priveste, rezultatul testului Covid 19 este negativ.
Date fiind circumstantele in care m-am aflat, respectiv, contactul direct cu dl. senator Chitac, voi urma in continuare procedurile cerute si voi tine cont de absolut toate recomandarile, pentru a-i proteja pe cei din jurul meu. De vineri, ma aflu la Bucuresti, in perioada de izolare de 14 zile, pe care o gasesc necesara, pana la noi masuri.
Respectarea procedurilor este un act de altruism intai si, indiferent de functia pe care o avem, alinierea corecta in lupta cu aceasta situatie nu trebuie sa fie negociabila.
Fac un apel cu aceasta ocazie pentru a va ruga sa nu va abateti de la regulile instituite de autoritati, sa fiti responsabili si sa ganditi cu grija fata de cei dragi voua.
Multa sanatate tuturor!”- a scris pe facebook senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu totii au fost testati, iar rezultatele sunt negative. Ei vor ramane totusi in izolare pentru 14 zile.

Politica