vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident in Podari

Update/ Tânărul de 29 ani, rănit în accidentul din Podari, a decedat la spital. Şoferul vinovat este acum cercetat penal pentru ucidere din culpă.

–––

Trei oameni au ajuns la spital in urma unui grav accident rutier produs, duminica seara, in comuna Podari. Doi dintre ei au fost raniti, iar cel de-al treilea a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Este vorba despre soferul care a provocat accidentul si care consumase bauturi alcoolice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Dolj, Florin Cocosila, una dintre victime ramasese incarcerata in autoturism. A fost scoasa de echipajele de la descarcerare.

Conform IPJ Dolj, barbatul de 48 de ani, din Podari, conducea un autoturism pe DJ 561, prin Livezi. El „s-ar fi angajat în depășirea neregulamentara a unei alte mașini, pierzând controlul volanului într-o curbă la stânga.
Autoturismul a părăsit partea carosabilă și apoi a lovit un cap de pod”, potrivit Politiei.

Un tanar de 29 ani si o fata de aproximativ 20 ani, din Calopar, care se aflau in autoturism au fost raniti.
„Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul de 48 de ani avea o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost și acesta transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice.” – mai adauga IPJ Dolj
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa foto: facebook: Oltenia Info Trafic Tube.

Politica