vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Gherghe, primul în sondaje pentru primăria Severinului?!

În ultima perioadă se conturează tot mai mult o informație care, pe de o parte, face deranj mare în rândul multor politicieni și acoliți ai acestora, și pe de altă parte îi bucură, le dă o speranță de mai bine, foarte multor locuitori ai municipiul Drobeta Turnu Severin: Constantin Gherghe, fostul primar al Severinului, va candida pentru un nou mandat de primar al Severinului. Deci Constantin Gherghe nu va candida pentru primăria Orșova ci pentru primăria Drobeta Turnu Severin. Din partea căruia partid, e mai puțin important, căci Gherghe ca persoană are o cotă de încredere și notorietate în Drobeta Turnu Severin cum nu are niciun alt politician. În pofida păcatelor lui, multe, puține, Constantin Gherghe rămâne în continuare o mașinărie de vot redutabilă, un animal politic precum Traian Băsescu, care are vorbele la el tot timpul și care își eclipsează în orice clipă adversarii politici. Are acel lipici la electorat cu care te naști care nu se poate învăța și care nu se găsește în nici un manual de pe pământ. După 8 ani de primar în care a schimbat radical aspectul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, nu a mai candidat pentru al 3 lea mandat consecutiv la primărie.

S-a retras cu eleganță anunțând că public că îl sprijină pe actualul primar PSD Marius Screciu în cursa electorală. Cu ajutorul lui Gherghe, Screciu l-a învins la mustață pe candidatul PNL Daniel Cîrjan. Acesta din urmă este acum viceprimar al Severinului.

E oficial: Gherghe și-a făcut recent buletin de Severin

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit ,,News Mehedinți” o dovadă certă în ceea ce privește candidatura lui Constantin Gherghe la primăria Drobeta Turnu Severin este următoarea: Constantin Gherghe nu are domiciliu în municipiu Orșova cum greșit s-a vehiculat ci a devenit oficial, de puțin timp, locuitor cu acte în regulă al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Toate calculele politicienilor locali de la butoane sunt acum date peste cap! Iar stresul că se apropie ziua judecății e cât casa, pentru mulți mahări din primăria Drobeta Turnu Severin. Dacă Gherghe va ajunge din nou primar, așa cum arată sondajele, toți acești trepădușii își vor blestema soarta, vor mânca jar.

Politica