vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru tineri, ucişi în accident la ieşirea din Balş

Patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani au murit noaptea trecută într-un cumplit accident rutier produs pe DN 65, la ieşirea din Balş.

Cei patru, trei bărbaţi şi o femeie, veneau cu maşina din Slatina spre Craiova. La un moment dat, şoferul, un tânăr de 24 ani, ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat cu maşina într-un TIR condus de un bărbat de 58 ani, din Balş.

În urma impactului, cei patru tineri au decedat. Echipajele SMURD ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.Şoferul TIR-ului a fost rănit. El a fost transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adevărul.ro: Vasile Pădureţu, tânărul de 27 ani care se află printre victimele accidentului cu patru persoane decedate, produs în noaptea de 27/28 februarie 2020 la Balş, era sub control judiciar. Conform condiţiilor, tânărul nu putea părăsi localitatea de domiciliu fără încuviinţarea oamenilor legii. Cu toate acestea, seara trecută a plecat alături de trei prieteni la Craiova, toţi găsindu-şi sfârşitul pe drumul de întoarcere, la intrare în localitatea Balş. Pădureţu era cercetat pentru ultraj, după ce luna septembrie a anului trecut, a agresat un poliţist şi un jandarm veniţi să aplaneze un conflict. Anterior a fost implicat în mai multe dosare de trafic şi consum de stupefiante, alături de fiul procurorului Ştefan Noajă.

Politica