sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii, aproape condamnați la retrogradare

Rezultatele slabe din pregătirea de iarnă nu au fost o întâmplare pentru echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii au reînceput partidele din Liga 2, dar au suferit o înfrângere usturătoare în fața celor de la CSM Reșița. Meciul s-a disputat la Târgu Jiu, iar reșițenii s-au impus cu scorul de 4-1, după ce Pandurii au condus din minutul 42, până în minutul 60. Dacă în prima repriză elevii lui Călin Cojocaru au înscris și au reușit să păstreze un nivel destul de bun, partea a doua a fost catastrofală. Cotolan a văzut cartonașul roșu după ce bănățenii reușiseră deja să marcheze de două ori.
Pandurii sunt aproape condamnați să retrogradeze. Aceștia sunt pe ultimul loc în Liga 2, la 14 puncte de prima poziție ce permite salvarea la limită.
Rezultatele etapei cu numărul 22 în Liga 2:
Vineri: U Cluj – FC Argeș 1-1
Sâmbătă:
CS Mioveni – ACS Viitorul Târgu Jiu 0-2
Farul Constanța – Concordia Chiajna 3-1
Ripensia Timișoara – Metaloglobus 3-0
Sportul Snagov – SCM Gloria Buzău 0-3, la masa verde
Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași 2-0
Pandurii Târgu Jiu – CSM Reșița 1-4

Astăzi, la ora 17:30, Csikszereda Miercurea Ciuc dă piept cu UTA Arad, iar mâine la ora 19:00 Rapid București primește vizita celor de la Turris Turnu Măgurele.
ASU Poli Timișoara stă în această etapă, pentru că avea programat meciul cu Daco-Getica, după ce formația bucureșteană s-a retras din campionat.

Politica