vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni

Berbec: Poate fi o zi surprinzătoare, care te invită, mai întâi să ajungi la anumite concluzii legate de experiențele recente, iar, mai apoi, la noi experiențe, nu toate plăcute.

Taur: Este o zi a înnoirilor în cercul de prieteni, vin noutăți, dar se încheie și unele dintre demersurile la care ai lucrat, fără să îți faci speranțe prea mari.

Gemeni: S-ar putea să te dea peste cap tendința principală a acestei zile care vine să reașeze lucrurile, mai ales în zona carierei și a participării la munca unui grup anume.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Te poți lăsa în voia celor mai frumoase emoții de care ești în stare și să îți faci ziua după chipul și asemănarea ta. Sau te poți lăsa în voia nemulțumirilor și vei avea altfel de zi.

Leu: Ești invitat să ții cont de senbilitățile celorlalți, să fii protector cu ei și generos. In acest fel, vei avea și tu de câștigat, poate cel mai mult.

Fecioară: Este posibil să îți scape înțelesul unor gesturi, cuvinte sau atitudini ale celor apropiați, dar dacă vei fi suficient de răbdător, îl vei afla, poate chiar cu ajutorul lor.

Balanță: Pentru tine, munca este cea mai importantă preocupare din diverse motive și este bine să fie așa pentru că te ține departe de multe pericole despre care nici nu vei afla, poate.

Scorpion: Sfera sentimentală este deosebit de activă, semn că nevoile tale afective sunt mai mari decât de obicei. Or fi, dar nu este o alegere bună să aștepți să primești ceva anume.

Săgetător: Preocupările legate de casă sunt prioritare, ai mintea ocupată cu tot felul de planuri pentru amenajarea spațiului interior și nu

Capricorn: Anturajul, în ansamblu, sau numai anumite persoane vin cu tot felul de solicitări către tine. Nu sunt unele obișnuite, și poate tocmai de aceea, te vor încânta.


Vărsător: Ești decis să demnostrezi de ce ești în stare, oricâte eforturi ar fi necesare, numai să capeți respectul care ți se cuvine. Poate că nu e cea mai bună alegere.


Pești: Tu ești cel care se răzgândește, se întoarce din drum sau propune o schimbare a unor planuri care păreau bătute în cuie, cel puțin pentru ceilalți.



Politica