vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscopul zilei de 14 februarie 2020. Ziua Îndrăgostiților înflăcărează zodiile

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să primească niște aprecieri din partea șefilor, dar și niște sarcini suplimentare care să le răpească din timpul liber și astfel să-i facă irascibili. Relaxarea va fi forțată, însă necesară.  Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu-și neglijeze povestea de iubire și să fie mai atenți la nevoile partenerului. Seara se întrevăd momente intense în cuplu și flacăra pasiunii se poate reaprinde.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur trebuie să învețe cumpătarea și echilibrul în relațiile cu cei din jur pentru că tendința de a se impune și de a fi încăpățânați le poate aduce numai dezavantaje. Atenție la lipsa de încredere în propria persoană! Îi poate trage în jos mai mult decât se așteptau! Horoscopul de azi pentru zodia Taur le stimulează sentimentele și-i face dornici de a petrece cât mai mult timp cu persoana iubită. Pot face declarații de dragoste înflăcărate, chiar dacă nu neapărat vor simți ceea ce zic.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi destul de irascibili și tensionați astăzi și ar face bine să evite dialogul cu cei din jur pentru a nu da naștere conflictelor, în special la locul de muncă. Starea de sănătate poate fi delicată și este posibil ca cei care-și inhibă sentimentele acum să simtă o apăsare  emoțională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană din trecut, posibil chiar un fost prieten cu care au avut o relație cândva sau și-au dorit.

Rac

Iubirea și manifestarea sentimentelor devin primordiale pentru cei născuți în zodia Rac. Probabil vor fi nativii cei mai implicați în organizarea surprizelor de Ziua Îndrăgostiților, având în vedere că Luna le va tranzita sectorul iubirii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a-și manifesta în cel mai pur mod romantismul. Nu vor lipsi declarațiile de dragoste siropoase, dar și puțin duse la extrem.

Leu

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o stare de nesiguranță în relația de cuplu. Nativii pot fi dezamăgiți de partener sau poate așteptările lor erau prea mari și fanteziste. Toate aceste nemulțumiri sufletești își pot pune amprenta în mod negativ asupra stării de spirit și chiar asupra sănătății. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce o confuntare cu realitatea. Nativii trebuie să accepte că nu toți cei din jur îi admiră și îi apreciază, ceea ce este normal și trebuie să integreze în viața lor. Nu pot fi pe plac tuturor!

Fecioară

Comunicarea poate fi dusă la extrem, iar cei născuți în zodia Fecioară nu vor mai accepta să fie călcați în picioare sau mințiți. Nativii vor taxa persoanele care încearcă să pară altceva decât sunt în fața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a cunoaște noi persoane și de a lega noi relații de prietenie. Pot intra într-un nou anturaj unde vor fi apreciați așa cum își doresc.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o serie de provocări la locul de muncă. Nativii vor fi nevoiți să-și reevalueze atitudinea față de anumiți colegi sau chiar să refuze niște sarcini suplimentare. Se întrevăd situații stresante le gate de plăți, de prime și remunerații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce multă înțelegere din partea persoanei iubite și către seară pot fi surprinși plăcut în cuplu.

Scorpion

Este o zi foarte bună pentru cei născuți în zodia Scorpion. Nativii vor fi energici, cu chef de viață și aventură, cu chef de cunoaștere și socializare și vor fi primii care dau tonul distracției. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le stimulează dorința de pătrunde tainele unei nopți romantice în cuplu. Atenție la tendința de a face promisiuni sentimentale mărețe și greu de respectat pe viitor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie tentați să se întoarcă la o fostă iubire, cel puțin să se documenteze cu privire la traiectoria avută. Pe de altă parte, dacă vorbim de nativi îndrăgostiți, aceștia ar putea fi frământați și indeciși cu privire la sentimentele persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie cât se poate de prudenți în trafic, dar și în acțiunile pe care le desfășoară.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trebuie să fie atenți la modul în care îi tratează pe cei din jur pentru că pot fi orgolioși și pot manifesta o superioritate deloc plăcută. Zi bună pentru rezolvarea unei situații ce ține de acte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a ieși în oraș și a cunoaște persoane noi. O relație de prietenie poate lua o turnură mai pasională.

Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător ziua de astăzi vine cu dorința de a schimba ceva legat de modul în care sunt văzuți de ceilalți și nu este exclus ca unii nativi să apeleze la o schimbare de look. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în dialogurile sentimentale și le poate aduce o aventură care să ia naștere de la o discuție intimă cu cineva, chiar cu un coleg sau partener, asociat, colaborator.

Pești

Cei născuți în zodia Pești nu trebuie să se avânte în mari cheltuieli pentru a-și manifesta dragostea și sentimentele pentru persoana iubită. Gesturile mici, făcute din suflet pot valora mai mult dacă sunt alături de cine trebuie. Atenție la cheltuieli! Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a realua o legătură cu o persoană aflată la distanță sau de a primi vești de peste hotare.

Politica