sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat prins băut la volan, de două ori în aceeași zi

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în trafic un bărbat, de 51 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Plopșoru, având o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după care oamenii legii i-au suspendat dreptul de a mai conduce.

Cetățeanul nu s-a lăsat impresionat de sancțiunea primită și s-a urcat, din nou, la volan: „În aceeași zi, bărbatul a fost depistat, din nou, de polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni, în timp ce conducea același autoturism, având o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat și fiind în perioada de suspendare a dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice (drept care îi fusese suspendat cu câteva ore mai devreme)”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de o persoană aflată sub influența alcoolului și care se află în perioada de suspendare a dreptului de a conduce.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica