vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevi intoxicaţi la şcoală

UPDATE/ ISJ Dolj anunţă că se aşteaptă rezultatele analizelor făcute copiilor care au ajuns la spital pentru a se stabili cu ce s-au intoxicat. 
 
Conform ISU Dolj, în ambele şcoli „aerul inspirat nu a pus în pericol sănătatea elevilor”. Autorităţile nu ştiu încă ce le-a făcut rău elevilor.
 
UPDATE! Probleme şi la scoala din Dăbuleni. 9 copii au fost transportaţi la spitalul din localitate cu intoxicatie. Potrivit ISU Dolj ar fi vorba despre un dezinfectat folosit în şcoală pentru împiedica răspândirea varicelei. Este vorba despre copiii de clasa a IV-a de la Liceul Teoretic Constantin Brâncoveanu Dabuleni.

 

 
 
 

UPDATE/ În Daneţi, este vorba despre 16 copii, de clasa a III-a, toţi din aceeaşi clasă.

Copiii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul Militar, Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal. Ei s-ar afla totuşi în afara pericolului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă încearcă să afle acum ce substanţe au fost folosite la curăţenia efectuată în şcoală. Verificări fac şi inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

––

Mai mulţi elevi ai şcolii din Daneţi s-au intoxicat, iar profesorii au sunat la 112. Se pare că elevilor li s-ar fi făcut rău de la substanţele cu care s-a făcut curăţenie în şcoală. Echipajele ISU încearcă să stabilească despre ce substanţe este vorba.

„Toţi copiii sunt la dispensarul din localiatate, toţi sun conştienţii şi cooperanţi. 14 dintre ei sunt urcaţi în ambulanţe pentru a fi transportaţi la spitalele din Craiova”, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj adăugând că doar unul dintre ei a avut stări de vomă.

Politica