joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Tânără, bătută de un bețiv care a vrut să-i ia cu forţa telefonul

Un vâlcean de 54 de ani a încercat să ia cu forţa un celular de la o tânără de pe stradă. Poliţiştii au propus ca suspectul să fie arestat preventiv pentru tentativă de tâlhărie calificată, scrie adevarul.ro

Sâmbătă noaptea, 8 februarie, o tânără de 19 ani, din Frânceşti s-a prezentat la sediul Poliţiei din Râmnicu Vâlcea pentru a reclama faptul că a fost victima unei tentative de tâlhărie. Un necunoscut de pe stradă i-a cerut telefonul mobil şi, când a refuzat să i-l dea, a pălmuit-o şi apoi a lovit-o cu pumnul în stomac.  

La scurt timp după reclamaţie, pe baza informaţiilor şi semnalmentelor oferite de victimă, poliţiştii l-au depistat pe suspect, în zona Gării din Râmnicu Vâlcea. dar fiind „în stare vădită de ebrietate”, l-au internat în spital. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, „În noaptea de 08 februarie, la sediul Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea s-a prezentat o tânără de 19 ani, din Frânceşti, care le-a relatat poliţiştilor că un bărbat a agresat-o şi a încercat să-i sustragă telefonul mobil. În fapt, tânăra în timp ce se deplasa pe strada Ferdinand ar fi fost abordată de un bărbat care i-a cerut să-i dea telefonul mobil, iar în momentul în care aceasta a refuzat, bărbatul ar fi lovit-o. Tânăra a reuşit să fugă, aceasta mergând direct la sediul Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea”

Suspectul este un bărbat de 54 de ani din comuna vâlceană Goleşti. În urma probelor descoperite de organele de cercetare penală, luni, 10 februarie, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Marţi, 11 februarie, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de tâlhărie calificată.

Politica