miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Prins cu haine de contrabandă

Un bărbat de 39 ani a fost prins de poliţiştii de frontieră mehedinţeni şi de jandarmi cu haine şi încălţăminte de contrabandă. Omul le vindea în Târgul Veterani.

“Poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, în baza analizei de risc, au executat o acţiune ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea încălcării dreptului de propietate intelectuală.
În urma efectuării acţiunii, în incinta Târgului Veterani, a fost depistat N.V., în vârstă de 39 de ani, în timp ce oferea spre vânzare un număr de 32 produse, respectiv articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte, produse ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.
Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de 5.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, conform Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Bărbatul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica