joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlceni, bănuiți de contrabandă cu tutun

Polițiștii din Brașov au descins în mai multe județe pentru a prinde o rețea de contrabandiști de tutun. Oamenii legii au efectuat percheziții și în județul Vâlcea, iar patru bărbați au ajuns să fie suspecți. În total, în Bucureşti, Braşov, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa și Vâlcea au avut loc 55 de percheziții.

„Poliţiştii din Braşov au efectuat 55 de percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în 5 judeţe, într-un dosar penal de contrabandă cu produse accizabile. La data de 17 decembrie 2019, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, au efectuat 55 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Braşov, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Vâlcea şi în municipiul Bucureşti”, anunţă IGPR.

Se pare că, în perioada ianuarie 2018 – decembrie 2019, mai multe persoane ar fi deţinut la domiciliile lor sau în alte locaţii cu destinaţie specială de depozitare tutun, care a fost comercializat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alături de poliţişti din cadrul I.P.J. Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene pe raza cărora se vor desfăşura percheziţiile, Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, precum şi luptători din cadrul S.I.A.S. – I.G.P.R., Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bucureşti şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, scrie gazetavâlceană.ro.

Politica