joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nedelescu, sef la Termo?

Gheorghe Nedelescu ar putea prelua postul de director al SC Termo Craiova, post lasat liber de Lorena Nicolaita. Aceasta si-a dat luni demisia din functie, dupa ce Olguta Vasilescu a anuntat, pe facebook, ca se vor face schimbari in administratia craioveana. Gheorghe Nedelescu este in prezent consilier local si se asteapta ca acesta sa demisioneze din functie, pentru a prelua conducerea Termo.

„Gheorghe Nedelescu este propus pentru a fi noul director al SC Termo Craiova SRL. Decizia de validare și numire a fostului viceprimar și city manager se va face printr-o ședință de Consiliu Local. Fostul director al Termo Craiova, Lorena Nicolăiță și-a dat demisia în cursul zilei de luni. Gheorghe Nedelescu a fost viceprimarul Craiovei timp de patru ani, apoi a ocupat funcția de city manager și director în cadrul CEO Oltenia. În prezent, Gheorghe Nedelescu este consilier local.”- Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

Vizate de schimbari ar fi si alte institutii. Potrivit unor surse, este vorba despre RAADPFL, RAT, dar si Compania de Apa Oltenia. Pana acum nu a fost facut nici un anunt oficial in acest sens.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica