vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două cupluri de hoți au furat 13 tone de floarea soarelui

Doi bărbați și două femei din județul Mehedinți au reușit să fure nu mai puțin de 13 tone de floarea soarelui dintr-un depozit. Acum cele două cupluri infracționale urmează să plătească în fața legii pentru faptele lor.

Polițiştii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane de pe raza localității Șimian județul Mehedinți. Oamenii legii au ridicat mijloace materiale de probă, 4 persoane fiind reținute pentru furt calificat.

La data de 05 decembrie a.c. polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției mun. Drobeta Tr. Severin au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Șimian, la locuința unor persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din probatoriul administrat s-a stabilit că în perioada 20.09.2019-24.10.2019, aceștia au pătruns într-o societate comercială, de pe raza municipiului Drobeta Tr. Severin, de unde au sustras, în mod repetat, cantitatea de 13 tone de cereale, prejudiciul fiind de 28.000 lei. În locuințele percheziționate polițiștii au identificat și ridicat bunuri și mijloace materiale de probă. Cei doi bărbați de 28 de ani din municipiul Drobeta Tr. Severin respectiv 23 de ani din localitatea Șimian și cele două femei de 30 de ani din Șimian respectiv 29 de ani din Drobeta Tr. Severin au fost reținute pe bază de ordonanță de reținere și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți”, arată IPJ Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii au s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Politica