joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: O agenție de turism care înșela clienții, anihilată de poliție

Și în zona de turism există escroci la Mehedinți. Polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți au efectuat trei percheziții domiciliare la administratorul unei agenții de turism din Drobeta Turnu Severin, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de  înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, la punctele de lucru ale unei societăți comerciale cât și la locuința administratorului, pentru săvârşirea infracţiunilor de  înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Este vorba de o femeie, de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deocamdată, prejudiciul este estimat la aproape 7.000 de euro, dar surse din anchetă spun că numărul persoanelor păcălite de această femeie este mult mai mare.

Oameni care au plătit pentru o vacanță într-o destinație exotică, în Dubai sau pentru petrecerea de revelion de vis s-au trezit că de fapt au plătit pentru niște contracte false, iar vacanța mult visată este compromisă.

,,În luna iulie 2019, aceasta, în calitate de administrator al unei agenții de turism, a indus în eroare 4 persoane, prin semnarea unor contracte de furnizare servicii turistice, oferindu-le acestora mai multe documente falsificate, producând un prejudiciu de 6.950 euro”, a declarat subofițerul Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

În cadrul percheziției au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri (agende, facturi, vouchere, bilete avion). Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior procurorul a dispus cercetarea sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Polițiștii continuă urmărirea penală față de administrator pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Politica