joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Râmnicenii s-au ales cu un loc de joacă modernizat și li se promit parcări supraetajate

Primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat un nou loc de joacă modernizat, lângă blocul 105, de pe strada Matei Basarab. Lucrările realizate pe o suprafaţă de aproximativ 350 mp au constat în întinderea stratului suport, recondiţionarea a 4 echipamente de joacă existente, montarea altor 5 noi, reabilitarea împrejmurii şi montarea de băncuţe. 

Primarul Mircia Gutău s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor executate şi a anunţat că modernizarea locurilor de joacă din acest cartier va continua. Acesta este cel de-al treilea loc de joacă modernizat în zona Nord, după cele de lângă Dispeceratul ETA de pe str. Nicolae Titulescu şi din spatele blocului 116 de la intersecţia străzilor Mărăşeşti şi Matei Basarab.

Mircia Gutău are în plan realziarea a două parcări supraetajate,  care să rezolve problemele din Ostroveni și din zona Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am preluat în administrare, de la Consiliul Județean, terenul de la Spitalul Județean. Suntem în discuții cu proiectanții pentru a ne proiecta o parcare supraetajată și vreau să lansez pentru viitorul mandat două astfel de proiecte. Așadar, la spital o parcare supraetajată și încă o parcare supraetajată în Ostroveni. Singurele locuri liberr din Ostroveni în care s-ar putea face acest proiect sunt parcarea de la Casa Științei sau în spate la Hermes. Sunt locuri vitale unde este necesară o astfel de parcare în care să aibă loc cel puțin 400 de mașini. Asta va duce la decongestionarea zonei respective. Acestea sunt două dintre cele mai importante proiecte pentru mandatul viitor. Alte două proiecte sunt bazinele de înot din Nord și Ostroveni, unde deja ne interesă de firme autorizate și specializare”, a declarat primarul Gutău.

Politica