joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a stins din viaţă col. (r) Constantin Stan. Drum lin în lumină!

Col. (r) Constantin Stan, fost şef al Sericiului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dolj, a încetat din viaţă, vineri seara, lăsând în urmă durere şi regrete.

Colonelul în rezervă a suferit un infarct, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Trupul neînsufleţit a fost depus la capela bisericii Obedeanu, pentru ca toţi cei care l-au cunoscut să îi poate aduce un ultim omagiu. Tot aici, luni, la ora 12, va avea loc slujba de înmormântare. Constantin Stan va fi înhumat luni, la cimitirul Sineasca.

Despre cine a fost omul Constantin Stan a scris colega noastră de la Republica Tv, Maria Staicu: „A plecat spunând povești hazlii prietenilor, aşa cum îi era obiceiul. Nu ştiu, nu înţeleg nimic şi mă doare cu atât mai mult cu cât era un om de valoare, un polițist de referinţă, un om de dialog, un mare încăpăţănat, un mare profesionist. Nimeni nu l-a crezut niciodată capabil de o asemenea plecare şi cred că nici el, cât de multe slăbiciuni va fi simţit, nu se putea gândi. Aseară, Comandantul Costinel Stan a lăsat permisul pământean pe masă, și a plecat să-i înmatriculeze pe îngeri în ceata lui Dumnezeu. Drum lin în lumină, prieten drag!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l aibă în pază!

Sursa foto: Maria Staicu, Republica Tv

Politica