joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a finalizat lucrările pe DJ562 între Gemeni și limita cu Doljul

În aceste zile, la Mehedinți, a avut loc recepția la lucrărilor de modernizare ce s-au realizat pe DJ 562, tronsonul de 3,2 km, cuprins între porțiunea asfaltată din localitatea Gemeni (comuna Dîrvari) și limita cu județul Dolj.
Lucrările s-au desfășurat aici într-un ritm foarte bun, având în vedere că amplasamentul către constructor a fost predat la mijlocul lunii iulie, iar la cinci luni distanță s-a realizat recepția. Platforma drumului a fost modernizată, s-au făcut accese cu opt drumuri laterale și accese la toate proprietățile aflate de-a lungul drumului, în localitatea Gemeni.
Investiția este una importantă atât pentru locuitorii din zona de sud a județului, dar și pentru cei care tranzitează granița cu județul Dolj prin localitatea Gemeni (com. Dîrvari) cu atât mai mult cu cât face legătura cu alte două tronsoane deja asfaltate și a fost pusă pe lista de priorități a Consiliului Județean Mehedinți.
„Valoarea investiției este de aproximativ 3 milioane lei, sumă ce provine din fonduri europene, pe Programul Operațional Regional, în cadrul proiectului Îmbunătățirea conectivității în zona de sud a județului Mehedinți”, a anunțat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica