Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți: ,,Cu Oltenia roșie, cu 5 puncte sub PSD, e un rezultat bun!”

Publicat

pe

Președintele PNL Mehedinți, deputatul Virgil Popescu, proaspăt ministru al Economiei a declarat că în opinia lui pentru turul 2 de la prezidențiale se va obține un scor mai bun, având în vedere alianța cu guvernamentală cu PMP și USR dar și cu ,,colegii” de la ALDE.

,,,Eu văd ca actuala alianță guvernamentală să funcționeze bine și în turul al doilea. Nici colegii de la ALDE nu-i mai văd să fie legați de alianța cu PRO România, deci nu văd de ce nu ar putea să susțină candidatul Klaus Iohannis”, a precizat ministrul Virgil Popescu.

El a mai declarat că într-o zonă geografică tradițională ,,roșie” PNL Mehedinți a obținut un rezultat bun, nu foarte bun.

Sunt ușor nemulțumit de rezultat, vom face o analiză amănunțită pe secțiile de votare și o să vedem exact ce a mers și ce nu. Evident că rezultatul este peste cel de la europarlamentare, cu Oltenia roșie, cu 5 puncte procentuale sub PSD înseamnă, totuși un rezultat bun. Arată că suntem poziționați bine pentru a ataca alegerile locale și vom câștiga cât mai multe localități din Mehedinți. Nu trebuie uitat că avem o alianță cu PMP, cu USR, cu colegii de la ALDE și această alianță va câștiga turul 2 al alegerilor prezidențiale. Deci eu văd ca actuala alianță guvernamentală să funcționeze bine și în turul al doilea. Nici colegii de la ALDE nu-i mai văd să fie legați de alianța cu PRO România deci nu văd de ce nu ar putea să susțină candidatul Klaus Iohannis” a mai spus președintele PNLMehedinți, Virgil Popescu.

Continue Reading