miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Klaus Iohannis îşi încheie campania electorală în Râmnicu Vâlcea

Vineri după amiază, candidatul PNL, la preşedinţia României, actualul şef de stat, Klaus Iohannis va fi prezent la Râmnicu Vâlcea, în jurul orei 16.30.

Acesta va veni împreună cu premierul Ludovic Orban şi se va întâlni cu activul PNL la Sala Sindicatelor, scrie ramnicuvalceaweek.ro

Despre vizita şefului statului la Râmnicu Vâlcea, deputatul Cristian Buican, spune că „asta demonstrează ataşamentul lui Iohannis, pentru judeţul nostru şi încrederea pe care o are în electoratul vâlcean”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preşedintele PNL, Cristian Buican spune că va profita şi de prezenţa premierului Orban pentru a readuce în atenţie Lotul 6 al Autostrăzii Sibiu – Piteşti, şi anume breteua Râmnicu Vâlcea – Tigveni, lot complet „uitat sau ignorat, în ultimii ani, de vechile guvernări”

„Fără autostrada Sibiu – Piteşti şi fără această legătură mai ales, judeţul şi municipiul Râmnicu Vâlcea sunt condamnate la subdezvoltare economică”, mai spune liderul liberal vâlcean.

La alegerile din 2014, în judeţul Vâlcea,  Klaus Iohannis s-a clasat al doilea dar la o diferenţa de un procent faţă de candidatul PSD, în schimb Iohannis a câştigat alegerile din municipiul Râmnicu Vâlcea cu peste 56%.

Politica