miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SJU Craiova caută firmă de pază

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova a rămas fără pază, după ce conducerea unităţii medicale a întrerupt contractul pe care îl avea cu o firmă de profil, în urma plângerilor venite de la pacienţi şi aparţinătorii lor.

Firma a fost avertizată şi sancţionată de mai multe ori, înainte de a se lua decizia renunţării la contractul cu aceasta.

„Au fost multe nereguli pe care fie ni le-au sesizat pacienții, fie le-am resimțit noi, angajații spitalului. Firma a avut trecut în contract ca la prima abatere să fie sancționată cu 5% încasările pe o lună, la a doua 10% și la a treia desfacerea contractului. Nu putem tolera picnicuri în curtea spitalului. Într-o altă zi erau o sută de persoane în curte, în unitate cu pături, cu perne. Nu este posibil. Probleme au fost cu locurile de parcare, paznicii fiind acuzați de fel și fel de practici deloc în regulă”, a afirmat managerul SJU Craiova, dr. Eugen Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a mai afirmat că s-a rezolvat și problema camerelor de supraveghere, unele dintre ele nefiind funcţionale.

„După ce acea persoană a intrat cu mașina în UPU, am constatat multe nereguli în privința camerelor de supraveghere. Unele nu funcționau și nici nu aveam suficiente sisteme. Am mai cumpărat și vom reorganiza acest aspect, în sensul că ne dorim o cameră specială de unde o persoană să monitorizeze întreaga situație”, a spus Georgescu.

Politica