vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A condus fără permis și a băgat în spital o fată de 17 ani

Polițiștii gorjeni au urmărit în trafic un conducător auto în vârstă de 26 ani, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul agenților de la Rutieră, pe bulevardul Republicii din Târgu Jiu. Urmărirea nu a durat prea mult. Tânărul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un gard.
„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Târgu Jiu, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe bulevardul Republicii, au procedat la urmărirea, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, unui autoturism înmatriculat în județul Mehedinți, al cărui conducător auto nu ar fi oprit la semnalul efectuat de polițiștii rutieri”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
Șoferul nu era singur în mașină. O fată în vârstă de 17 ani a fost rănită în urma impactului și transportată la spital. Fapta a fost cu atât mai gravă cu cât bărbatul nu avea permis de conducere. Totodată, după ce a fost testat cu aparatul etilotest, conducătorul autoturismului a fost depistat pozitiv, cu o concentrație de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Politica