Conecteaza-te cu noi

Dolj

FCU, pe Oblemenco. Ce spun cei de la CSU

Publicat

pe

Primăria Craiova şi-a dat acordul ca FCU să dispute meciul cu U Cluj din şaisprezecimile Cupei României pe arena „Ion Oblemenco”, dacă va achita taxa de 45 mii lei şi dacă se angajează să prevină violenţele pe stadion.

Cei de la CSU care au de jucat un meci cu CSM Reşita spun că pentru a evita o eventuală suprapunere a meciurilor, au cerut oficial FRF și televiziunilor să programeze cele două meciuri în zile diferite.

În plus, reprezentanţii clubului mai afirmă că au investiţii făcute pe stadion pe care vor să le pună la dispoziţia FCU „gratuit”, dar cer ca acestea să nu fie distruse şi cer respect pentru angajaţii lor de la stadion

Ținând cont de experiența clubului nostru în utilizarea stadionului și aici ne referim la sistemul de ticketing, operarea sistemului de leduri, operarea tabelelor și operarea punctelor vânzare, Universitatea Craiova va acorda asistență în cazul în care echipa domnului Mititelu apelează și asigurăm tot suportul logistic în vederea organizării meciului. Având în vedere că Universitatea Craiova a investit peste 750.000 de euro în facilități suplimentare: puncte de vânzare food și non-food, sistemul de leduri, finalizarea lojelor VIP, dotarea celor 42 de loje cu aparatură audio-video și mobilier, ne manifestăm disponibilitatea de a le pune la dispoziție gratuit. Singurul lucru pe care îl vom cere este ca angajații noștri să fie tratați cu respect, iar investițiile suplimentare să nu fie distruse. Avem peste 100 de angajați permanenți sau colaboratori care se ocupă de operarea stadionului, cât și firme partenere cărora le-am externalizat anumite activități.Știința a renăscut pentru a reda Olteniei spiritul. Niciodată noi nu ne-am opus și nu ne vom opune ca un meci de fotbal să se dispute în orașul nostru. Am demonstrat asta și în anul 2013, când am jucat împotriva unei alte echipe a domnului Mititelu, chiar dacă aveam opțiunea să jucăm fără spectatori.Ne dorim ca acesta să fie primul și ultimul comunicat vizavi de acest subiect. În acest moment, clubul nostru se focusează pe tot ceea ce înseamnă meciul Universitatea Craiova – FCSB”, au transmis cei de la CSU într-un comunicat de presă.

Continue Reading