vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Back to Logiscool: Din toamnă, școlile Logiscool încep o nouă sesiune de cursuri de programare și robotică, pentru copiii și adolescenții din Craiova

După un an și jumătate pe piața românească, Logiscool România a dezvoltat o rețea de peste 25 de școli la nivel național care va depăși în această toamnă 10.000 de elevi în toată țara. După deschiderea primei scoli din Craiova în februarie 2019, în locaţia de pe strada Madona Dudu nr. 33, Logiscool revine cu un nou semestru plin de lecții distractive pregătite de o echipă pasionată să învețe viitoarea generație digitală din România si cu o a doua locatie, situata pe strada Imparatul Traian, nr 25. Curriculumul dezvoltat la nivel internațional este creat pentru elevii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, iar aceștia se pot înscrie gratuit la lecțiile demonstrative înainte de începerea oficială a semestrului.
Ce pregătește echipa Logiscool Craiova pentru anul școlar 2019-2020
Cursurile de programare și robotică reîncep în Craiova pe 14 septembrie pentru elevii care au frecventat deja un semestru de cursuri Logiscool si pe 28 septembrie pentru elevii noi.
Cursurile se țin în sesiuni de câte 90 de minute, o dată pe săptămână, pe toată durata anului școlar.
Cursanții au la dispoziție tot echipamentul necesar, care formează un spațiu deschis imaginației și creației.
Prin curriculumul oferit, cursurile sunt structurate pe module gândite astfel încât să ofere posibilitatea de a avansa rapid și de a asimila cu succes noțiunile predate.

Aceste rezultate sunt motivate de:
mediul inspirațional din școala Logiscool Craiova
echipa de instructori tineri și entuziaști care pun la dispoziție informațiile necesare dezvoltării fiecărui elev
Elevii trec de la o grupă la alta în funcție de ritmul și cunoștințele acumulate, prin urmare accesul la anumite cursuri va avea loc treptat, în funcție de gradul de dificultate.

Cum te poți înscrie la lecțiile demonstrative gratuite din Craiova?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înainte de începerea cursurilor, părinții și copiii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare.
Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care nu s-au mai întâlnit cu domeniul și este primul pas al copiilor spre a afla dacă le-ar plăcea sau nu acest domeniu.
Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul unde pot afla răspunsuri la toate întrebările.
Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site, aici: https://www.logiscool.com/ro/schools?show=craiova
Cât costă cursurile la Logiscool Craiova?
Cursurile costă 250 ron pe lună iar elevii care se înregistrează pe site până la data de 15 septembrie beneficiază și de o reducere de 10%.
De asemenea, Logiscool oferă reduceri de 10% pentru grupuri (de minim 3), dar și pentru frați şi surori. Părinții care achită integral semestrul la început beneficiază de asemenea de reduceri.
Află toate detaliile despre Logiscool Craiova, datele de contact, cât și programul școlii pe: https://www.logiscool.com/ro/schools?show=craiova

Politica