vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit într-un mod îngrozitor la doar 19 ani

Un tânăr în vârstă de 19 ani din orașul Tismana și-a găsit sfârșitul pe câmp, la cosit. Acesta a avut parte de o moarte îngrozitoare, după ce un cuțit din cositoare s-a desprins, iar cu o viteză foarte mare, a ajuns direct în gâtul băiatului. Tânărul provenea dintr-o familie cu patru frați, iar mama acestuia lucra în străinătate.
Primarul orașului Tismana spune că moartea tânărului este o tragedie, mai ales că, după o intervenție chirurgicală, băiatul părea să aibă șanse de scăpare.
„Este o tragedie. Participa la activități agricole, mai precis cosirea fânului pe o luncă a satului Isvarna. În momentul în care s-a aflat în spatele cositoarei centrifugale antrenată de un tractor, s-a desprins un cuțit. Acesta a fost aruncat cu o viteză extraordinar de mare și, la aproximativ 17 metri, i-a intrat în gât. A urmat transportul la spital, o intervenție chirurgicală, care părea că a dat rezultate. Hemoragia a reînceput și nu a mai putut fi salvată viața tânărului”, a spus Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana.

Foto: radiotargujiu

Politica