joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SIIJ va începe urmărirea penală a procurorului Popescu

Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) va începe săptămâna viitoare urmărirea penală pe numele procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi ale altor trei poliţişti, în cazul din Caracal.

Cei patru vor fi citaţi ca suspecţi în dosarul privind intervenţia de salvare a Alexandrei Măceşanu. Procurorul Popescu este cel care a coordonat descinderea de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în noaptea de 25 spre 26 iulie, scrie Adevărul care citează G4Media.

În dosar au avut loc audieri pe bandă rulantă, în ultimele săptămâni, printre cei care au ajuns la audieri fiind şi fostul şef al Poliţiei Olt, Nicolae Alexe, cel care a apelat la ajutorul interlopilor locali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Procurorii din cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie au dispus, la data de 28 iulie 2019, începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acţionat/nu au acţionat în contextul cercetărilor care s-au desfăşurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt”, se arăta într-un comunicat al SIIJ remis la sfârşitul lunii iulie.

 

Politica