Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Caracal. Rămăşiţele din pădure indică o a doua victimă

Publicat

pe

Rămăşiţele umane găsite în liziera de pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19, spun procurorii DIICOT, fără a preciza însă dacă sunt ale Luizei Mihaela Melencu. Anchetatorii au afirmat însă că nu sunt ale Alexandrei.

Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, arată DIICOT.

Anchetatorii nu au precizat însă dacă aparţin Luizei Mihaela Melencu, tânara de 18 ani din Dioşti, dispărută din aprilie şi care a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă.

sursa foto: Bogdan Dănescu

Continue Reading