FOTBAL JUNIORI | Severinenii joacă pe teren propriu

Date:

CSS Drobeta Turnu Severin și ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin debutează sâmbătă în noul sezon al Campionatului Național de Fotbal rezervat juniorilor U19 și U17.

Mehedințenii au fost repartizați în seria a VII-a, alături de 3 echipe din Gorj (CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu) și trei din județul Vâlcea (SCM Râmnicu Vâlcea, ACS Hidro Râmnicu Vâlcea și Clubul Sportiv al Colegiului Național „Gib Mihăescu” Drăgășani). Campionatul se desfășoară în sistem două tururi – două retururi, astfel că vor fi, per total, 28 de etape.

Prima rundă este programată sâmbătă, iar ambele echipe severinene vor fi gazdă. Astfel, de la ora 16:00, pe Stadionul Termo, se va juca partida de juniori U17, CSS Drobeta Turnu Severin – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, urmând ca de la ora 18:00, cele două cluburi să se confrunte la juniori U19. De la aceleași ore, dar pe Stadionul Severnav, care revine astfel în circuitul sportiv după aproape un deceniu, se joacă ACS Luceafărul – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Campionatul se încheie pe 2 mai 2020, iar prima clasată va avea posibilitatea să joace în Liga Elitelor, în sezonul viitor.

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...