vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aroganță maximă: ”Craiova a devenit roș-neagră”!

Suporterii lui Honved Budapesta au strigat Ria, Ria, Hungaria în epicentrul Olteniei.

Ultrașii lui Honved Budapesta au ajuns în noapte, târziu, în Bănie. Fanii maghiari au pus stăpânire pe Centrul Vechi din oraș. Potrivit celor de la Viața în peluză ar fi avut loc un conflict cu Peluza Sud 97. „În urmă cu puțin timp au fost incidente în centrul Craiovei, acolo unde fanii maghiari ce au ajuns deja la Craiova pentru meciul cu CSU Craiova, au fost atacați de fanii din Peluza Sud ’97 Craiova, fanii ce susțin Universitatea Craiova, echipă ce joacă în liga a-3-a. Respect băieți, doar România! Jandarmeria a intervenit în forță (ca de obicei, înainte de ora 6 dimineața) și reținând câțiva suporteri români”, scriu cei de la Viața în peluză.

Într-un video scurt se observă cum fanii maghiari au scandat în centrul orașului „Ria, ria, Hungaria”. Pe pagina de facebook a grupării e notat: „Craiova a devenit roș-neagră”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, nu ar fi avut loc vreun conflict major. Singurul incident fiind o sticlă în cap încasată de un suporter maghiar, care a suferit leziuni minore și a fost îngrijit la Urgențe.

Politica