vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Totul pentru calificare!

După măcelul de la Gyor, oltenii trebuie să răspundă cu o ploaie de goluri pe Oblemenco.

Două decenii și jumătate trecuseră de la ultima victorie europeană a Craiovei în Europa. Complex depășit în dubla cu azerii de la Sabail, ce a dat posibilitatea lui Bancu și compania să avanseze în competiție. În meciul tur cu Honved a fost un veritabil măcel, Acka și Bancu încheind jocul de la Gyor cu arcadele sparte. Au obținut o remiză albă.

0-0 din prima manșă le oferă alb-albaștrilor două variante pentru a merge mai departe în tururile preliminare din cea de-a doua competiție europeană. Victoria în timp regulamentar ori în prelungiri sau la lovituri de departajare, dacă se menține remiza albă după 90 de minute. Egalul cu goluri le este favorabil maghiarilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimele trei meciuri oficiale, deplasarea din Ungaria și partidele cu Dinamo și Chindia, Papură a lăsat impresia că a rezolvat problemele defensive, Pigliacelli fiind fără gol primit în ultimele 270 de minute. Însă, în mod clar, abordarea jocului ar trebui să fie una ofensivă, nu și nu așteptare, la adăpostul egalului alb din tur.

Partida Craiova – Honved se joacă joi, de la ora 19:15, pe Oblemenco, iar cei care nu vor avea cum să ajungă la stadion pot vedea evoluția favoriților la DigiSport. În cazul în care oltenii vor obține calificarea, în următorul tur preliminar vor da peste AEK Atena, ocupanta locului 3 în liga elenă, sezonul trecut.

Politica