Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Popa’s “dezonorat” şi în Severin

Publicat

pe

Caricaturistul Ștefan Popa Popa’s a rămas şi fără titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Drobeta Turnu Severin, după cum au decis marţi, în şedinţă, consilierii locali. Caricaturistul era cetăţean de onoare al Severinului din 2008.

Consilierii locali au decis şi schimbarea denumirii sălii „Ştefan Popa Popa‘s” de la Palatul Culturii Teodor Costescu, în sala „Gheorghe Anghel”. Aceasta după ce caricaturistul a jignit dur oltenii la un post de televiziune din Timişoara.

Reamintim că, în cadrul unei emisiuni, la TV Europa Nova, din Timişoara, caricaturistul Ștefan Popa Popa’s a spus că publicul din acest oraş nu mai este „de valoare”, pentru că sunt prea mulţi olteni.

La ora actuală, Timişoara este invadată de olteni, peste tot numai maşini de Olt, Mehedinţşi Dolj. Oltenii au stricat echilibrul cultural din Timişoara. Vrem o Timişoară a culturii, a bunului gust, nu ca publicul să cizeleze cultura. Publicul din Timişoara s-a schimbat, 60% sunt olteni. Unde sunt oamenii de valoare?

Trebuie să atacăm această temă, din Oltenia nu au venit cei mai buni, au venit ciurucurile. Înainte, copiii din Timişoara se jucau cu sârbi, maghiari, nemţi; ştiau patru limbi. Acuma, doar fusei, mersei, ma dusei… Nu zic, sunt şi oameni de valoare din Oltenia, dar aceia sunt sub 20″, a apreciat Stefan Popa Popa’s, suparat că, atunci când a fost invitat de primărie să facă portrete, caricaturi, în Piaţa Libertăţii, toţi s-au aşezat pe bănci, nimeni nu i-a dat bună ziua, scrieimpactpress.ro.

Şi consilierii locali ai Craiovei au luat decizia de a-l „dezonora” pe Popa’s, săptămâna trecută.

Continue Reading