vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil de un an și mama acestuia, loviți de mașină

O tânără în vârstă de 27 de ani și fiul acesteia, de numai un an, au fost loviți de o mașină. Evenimentul s-a petrecut duminică, pe raza comunei Cătunele din județul Gorj. Un șofer a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat. Femeia și copilul au fost loviți în momentul în care mașina a revenit pe partea carosabilă. Cei doi se plimbau pe marginea străzii, copilul fiind în cărucior.
În afara celor doi, victimă a mai fost un bărbat, în vârstă de 25 de ani. Acesta era pasager în autoturismul răsturnat. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal Motru, acolo unde au primit îngrijiri medicale. Șoferul i-a însoțit pe cei trei și a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ. Totuși, bărbatul ce se afla la volanul autovehiculului implicat în accident s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Potrivit IPJ Gorj, din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Cătunele, în timp ce conducea un autoturism pe drumul 671/B Cătunele, din direcția satului Valea Perilor către municipiul Motru, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

Foto: pandurul.ro

Politica