miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Plan roșu activat, la Olt. Accident cu 19 persoane implicate

Planul roşu de intervenţie a fost activat, marţi după-amiază, pentru un accident rutier petrecut în judeţul Olt, pe drumul naţional DN 65, în comuna Priseaca, în eveniment fiind implicate două autoturisme, un microbuz, un autotren şi o autoutilitră. O persoană din cele 19 implicate în accident a murit.
Reprezentanţii poliţiei au declarat că traficul rutier este blocat pe direcţia dinspre Slatina.
„În judeţul Olt, pe DN65 Piteşti – Slatina, în localitatea Priseaca a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, un microbuz, un autotren şi o autoutilitară. Traficul este blocat.Se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei”, transmite poliţia.
Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
7 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și 9 ambulanțe SAJ au fost dislocate să intervină la accident. Din păcate, o persoană a murit.
„Accidentul s-a produs la intersecția Valea Mare – Priseaca. Au fost implicate un microbuz, trei autoturisme şi un autotren. Sunt 19 victime: 1 cod negru, 2 cod rosu (un traumatism cranian, încarcerat, inconștient și o gravida) , restul cod galben și verde. 5 refuza transportul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Marian Furtună.

Politica