marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto/Mort de beat, a intrat cu maşina în gard

Un tânăr de 29 ani, fără permis de conducere şi care consumase alcool, s-a urcat la volanul unei maşini şi a trecut cu ea printr-un gard, intrând în curtea unei locuinţe. Tânărul le-a spus poliţiştilor că a încercat doar să întoarcă maşina. Poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest. Rezultatul – 1,92 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc seara trecută în Şuşani, Vâlcea, şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Sutești s-au deplsat imediat la fața locului, unde au descoperit un autoturism care a acroșat un gard și a pătruns în curtea unei locuințe de pe raza comunei Șușani. De asemenea a fost identificat și conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 29 de ani, din comuna Șușani, care a declarat că a încercat să întoarcă autoturimsul care era parcat în fața imobilului apelantului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,92 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, arată IPJ Vâlcea.

Tânărul a fost la Spitalul Municipal Drăgășani, pentru recoltarea a două probe biologice de sânge.

Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unei vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe, conducerea unei vehicul fără permis de conducere și distrugere din culpă”, potrivit IPJ Vâlcea.

Politica