vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sindicat: Mascaţii, obligaţi să se pregătească înconjuraţi de fecale

În fiecare zi, timp trei ore, poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj sunt obligaţi să se pregătească înconjuraţi de fecale, susţin reprezentanţii Sindicatului Poliţiştilor Dolj. La nivelul IPJ Dolj a fost demarată o anchetă internă.

Liderul Sindicatului Poliţiştilor Dolj, Elvis Măceşanu, a precizat, pentru Jurnalul Olteniei, că de ani de zile poliţiştii SAS sunt trimişi de şeful Serviciului să facă pregătire într-o clădire în care se află fecale.

Pe pagina de facebook a sindicatului au fost publicate imagini de la faţa locului. În clădire este o mizerie de nedescris. Fiind una abandonată este folosită de mulţi drept wc public.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ŞEFUL I.P.J. DOLJ SAU ALBĂ CA ZĂPADA. Ani de zile am tăcut, sperând că într-o bună zi, mizeria pe care o ascunde sub preş şeful S.A.S. Dolj, mângaiat părinteşte pe creştet de către Şeful I.P.J. DOLJ, se va curăţa, iar condiţiile de antrenament ale luptătorilor S.A.S. se vor schimba. Nu vă gandiţi ca acesti luptatori îşi doresc condiţii ca ale altor poliţişti europeni, deşi I.P.J. Dolj se doreşte o poliţie europeană, ci işi doresc nişte condiţii DECENTE de antrenament.
Poliţiştii din cadrul S.A.S. Dolj, sunt obişnuiţi cu greul, dar nu sunt obişnuiţi cu bătaia de joc, ridicată la rang de artă de către şeful S.A.S. Dolj, sub directa îndrumare şi la indicaţiile preţioase ale tovarăşului inspector şef al I.P.J. Dolj. Şi pentru că a venit vremea să arătăm această mizerie, ştiind că o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, vă vom prezenta cateva fotografii din „baza” de antrenament a celebrilor mascaţi.
Pentru că aşa vor muşchii şefului S.A.S. Dolj, în fiecare zi, trei ore, poliţiştii din cadrul serviciului sunt obligaţi să se pregătească înconjuraţi de fecale. Da, aţi citit bine, FECALE, pentru că poliţiştii din cadrul serviciului „trebuie sa suporte cu stoicism privaţiunile serviciului militar”.
Vă întrebaţi de ce Albă ca Zăpada? Pentru că inspectorul şef, în toţi aceşti ani, indiferent cat de mare a fost mărul otrăvit din gatul lui, a fost întotdeauna salvat de un Făt Frumos, dand vina pe cine s-a nimerit.
Îl invităm pe tovarăşul inspector şef al I.P.J. Dolj, să îi onoreze cu prezenţa la un antrenament şi să se bucure de aceleaşi condiţii şi mirosuri de care se bucurăm luptătorii din cadrul S.A.S., de ani de zile
”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a sindicatului.

Reprezentanţii IPJ Dolj susţin însă că ar fi mai multe clădiri abandonate în care îşi fac pregătire poliţiştii de la SAS, dar care nu aparţin Inspectoratului. Totuşi s-a dispus demararea unei anchete interne.

Politica