marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Călătorie de groază pentru 40 de români care mergeau spre Spania

40 de români care au mers două zile cu autocarul până în Spania au trăit momente de groază.

Potrivit stirileprotv.ro, șoferii au butonat telefoanele tot drumul, atât ziua, cât şi noaptea, în timp ce mergeau cu viteză, spun călătorii, care s-au temut că vor muri atunci când autocarul a lovit un gard de protecţie. În plus, maşina a avut şi probleme tehnice. Lichidul de răcire a motorului a ajuns în bagajele pasagerilor.

Autocarul a pornit spre Spania sâmbătă dimineaţa. Coşmarul a început când cei doi şoferi au fost schimbaţi. Unul dintre ei stătea cu ochii în telefon, în timp ce gonea cu peste 100 de km pe oră, spun călătorii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din fotografiile publicate de pasageri se vede cum, în timpul nopţii, şoferul depăşeşte banda de mai multe ori, în timp ce priveşte în ecran. Apoi, ziua, avea chiar şi trei activităţi deodată, în afară condusului: butona telefonul, fuma şi întorcea des privirea spre celălalt şofer, cu care vorbea. Oamenii au povestit că au fost probleme şi pe cealaltă tura.

În Franţa, autocarul a lovit un gard de protecţie, iar pasagerii s-au speriat îngrozitor. Din fericire, autocarul nu a suferit avarii serioase. Dar problemele au continuat.

Contactaţi de Ştirile Pro TV, reprezentanţii companiei de transport au spus că nu tolerează comportamentele şoferilor şi că au demarat o anchetă internă.
După 2 zile de drum, oamenii au ajuns teferi la destinaţie. Au dat fiecare 100 de euro pe bilet.

Politica