sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Miting pro Dragnea şi anti Iohannis la Cotroceni

Câteva zeci de persoane participă la un miting de protest la Cotroceni. Aceştia vor eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare şi cer demisia lui Klaus Iohannis din funcţia de preşedinte al ţării.

Jurnaliştii de la Epoch Times (video) care au mers la faţa locului au fost jigniţi şi împinşi de protestatari. Mai mulţi pensionari scandează injurii la adresa preşedintelui României şi îi transmit lui Liviu Dragnea că „îl iubesc”.

DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA!LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS TRADATORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!! HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!
P.S. 30 GRADE VOR FI,APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS.LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE !!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!– este mesajul publicat pe facebook de organizatori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liviu Dragnea are de executat 3 ani şi 6 luni de închisoare, condamnare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În plus instanţa i-a interzis, “atât în timpul cât și pe o perioadă de 3 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit”.

foto: facebook

Politica