vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ „Spărgătorul” de la Moţăţei a fost prins

Bărbatul care a vrut să fure bani dintr-o unitate bancară din Moţăţei, reuşind să provoace doar pagube materiale, a fost prins. Are 22 ani şi este din Maglavit. El fusese surprins de camerele de supraveghere din clădire.

Azi, 15 iunie a.c, in urma activităților specifice de investigare și cercetare întreprinse de colectivul de polițiști constituit la nivelul IPJ Dolj, a fost identificat și prins un bărbat de 22 de ani, din Maglavit, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativa la furt calificat.
Acesta, in noaptea de 12/13.06.2019, ar fi pătruns prin efracție în sediul unei agenții bancare, din Moțăței, însă, in urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nu au fost înregistrate lipsuri.
Cercetările continuă în vederea administrării probatoriului și dispunerii măsurilor legale”,
arată IPJ Dolj. Tânărul a fost dus la audieri.

Potrivit IPJ Dolj, incidentul s-a petrecut în noaptea de 12 spre 13 iunie. Tânărul a
„a pătruns prin efracție în sediul agenției bancare, spărgând peretele din spate al imobilului respectiv, apoi a forţat ușa de acces în camera unde se afla seiful”,
după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că seiful nu prezenta urme de forţare, iar în urma deschiderii acestuia, reprezentanţii băncii au stabilit că nu au fost înregistrate lipsuri”, au adăugat aceştia.

Politica