vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

REZOLUTIA BIROULUI POLITIC TERITORIAL ALDE DOLJ

Romania are nevoie de un Presedinte in stare să-i reprezinte cu onestitate, mandrie si sacrificiu pe toti romanii, indiferent de optiunile lor politice.

Romania nu mai are timp de pierdut si energii de consumat cu experimente politice de laborator.Cu improvizatii care nu au legatură cu interesele legitime ale statului român si cu asteptarile cetatenilor romani.

Romania si romanii isi pot recastiga linistea si demnitatea alegand un om pe care il cunosc bine si care are experienta necesara pentru a conduce un stat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un presedinte care sa conduca, nu sa fie condus. Un presedinte al tuturor, nu o marioneta a unora.Un presedinte respectat inauntrul si in afara granitelor tarii, nu un presedinte tolerat. Un om de echilibru si un om de cuvant.Un om cu viziune care munceste zi de zi pentru ca viziunea lui sa devina realitate. Un om cu credintă in tara lui si in oamenii ei.

Pentru că avem nevoie de un astfel de președinte, curajos si liber, unul care să unească, nu să dezbine, care vrea, stie si poate sa găseasca echilibrul inaintarii si bunastarii pentru toti,

Organizația Teritoriala ALDE Dolj îi cere președintelui Călin Popescu Tăriceanu, să își anunțe cat mai repede posibil candidatura la alegerile prezidențiale de la sfârsitul acestui an.

Cerem, deasemenea, conducerii centrale a partidului să demareze neîntîrziat negocieri cu partenerii de guvernare de la PSD pentru a decide si promova in solidar candidatura dlui Călin Popescu Tăriceanu la functia de presedinte al Romaniei.

Este singura sansa autentica, realista pentru ca PSD-ALDE sa impiedice obtinerea unui nou mandat prezidential de catre actualul sef al statului. Avem impreuna o responsabilitate uriasa de a nu mai permite ca Romania sa fie blocata înca cinci ani in conflicte inutile, paguboase, consumatoare de energii uriase pentru mize mici.

BIROUL POLITIC TERITORIAL ALDE DOLJ

Politica