vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Cod Roşu în Dolj

Pentru mai multe localităţi din Dolj a fost emis Cod Roşu de grindină de dimensiuni mari şi vânt puternic până la ora 20. În Calafat deja au fost probleme. A plouat şi a căzut grindină de dimensiuni mari. O curte a fost inundată, potrivit ISU Dolj, care a trimis echipaje de pompieri în sprijinul oamenilor.

http://

Localitățile care sunt vizate de Codul Roşu și au fost avertizate prin sistemul RO ALERT sunt: Bristret, Barca, Afumați, Goicea, Giurgita, Urzicuta, Siliștea Crucii, Întorsura și Catane

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru evitarea producerii unor situații de urgență care pot afecta viața și bunurile, facem un apel pentru populația din zonele vizate, ca pe timpul manifestării fenomenelor, să rămână în spații închise care le asigură protecția.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și App Store”– ISU Dolj

video> facebook: meteoplus

Politica