Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Gorj. Supercupa României s-ar putea desfăşura pe noul stadion de la Târgu Jiu

Publicat

pe

Supercupa României s-ar putea desfăşura pe noul stadion de la Târgu Jiu. Meciul dintre câştigătoarea campionatului şi deţinătoarea Cupei României va fi şi evenimentul care va inaugura arena de patru stele, scrie Adevărul.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, într-o conferinţă de presă, dorinţa ca Supercupa României să fie organizat pe stadionul din Târgu Jiu. „Ne dorim ca Supercupa Romaniei să fie organizată pe noul stadion din Târgu Jiu, dar azi nu avem elemente pentru a ne asuma un termen înainte de începerea Ligii I. În zilele următoare vom accelera discuţiile la nivelul Companiei Nationale de Investiţii (CNI) şi la nivelul autorităţilor locale din Târgu Jiu. Construcţia stadionului nu este finalizată, iar întârzierile ţin de constructor. Dacă noi nu vom avea elemente suficiente de garanţie că va fi gata, iar cluburile vor dori să joace înainte de începerea Ligii I, atunci vom fi obligaţi să mergem sa jucăm Supercupa pe un alt stadion“

Supercupa României va fi primul meci care s-ar putea desfăşura pe stadionul din Târgu Jiu. Meciul se va disputa pe data de 6 iulie. Romanescu susţine că executantul lucrării a făcut promisiunii că lucrările se vor încheia până la sfârşitul acestei luni. „Trebuie să existe un dead-line pentru că vorbim şi de foarte multe documente care trebuie îndeplinite privind preluarea stadionului de către Unitatea Administrativ Teritorială. Pe de altă parte, trebuie făcută o omologare pentru desfăşurarea acestei competiţii. Nu am emoţii în privinţa lucrărilor care trebuie realizate de Primăria Târgu Jiu“.

foto: Adevărul

Continue Reading