vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

USR Mehedinţi susţine că președintele filialei a fost băutut în timp ce împărțea ziare. Bărbatul nu a depus plângere

Preşedintele filialei Mehedinţi a USR a fost băutut, noaptea trecută, în timp ce împărţea ziare şi pliante, susţin reprezentanţii partidului.  Aceştia au publicat, pe facebook, imagini cu liderul de la Mehedinţi al USR, pe patul de spital. Potrivit reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, cei care au anunţat Poliţia au fost cei de la UPU.

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, la ora 2, la Malovăţ, unde era o Nedee. Până la această oră, bărbatul nu a depus nici o plângere. Poliţia a deschis totuşi un dosar cercetare penală.

Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori. Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și injurați de către echipele PSD în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte. Cei care votați PSD sau care nu mergeți la vot penteu că „toți sunt la fel”, sunteți de acord ca țara să fie condusă prin violență? Președintele USR Mehedinți a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea ziare și pliante cu Alianța 2020 USR PLUS, de către cei care nu accepta faptul că românii vor să scape de hoție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu ne lăsăm, vom continua până scăpăm de ei!”, au scris cei de la USR Mehedinţi, pe facebook.

Bărbatul a mers la spital, apoi a plecat afirmând că revine a doua zi. Până la această ora nu a sesizat poliţia.

Politica