vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lege pentru interzicerea exportului de buşteni

Liviu Dragnea vrea interzicerea exportului de buşteni. El a declarat, luni, la Dolj că a pregătit un proiect de lege în acest sens, pe care îl va depune la Parlament, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Ca să stea mai liniştit Iohannis, că ştiu că el avea legătură cu unii cu lemnele, cu buştenii, am pregătit un proiect de lege pe care cred că-l depun săptămâna viitoare, cu interzicerea exportului de buşteni din România. Cine vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România”, a spus Dragnea.

Tot cu referire la preşedintele ţării, liderul PSD a afirmat: Eu nu ştiu dacă Iohannis a vorbit înainte sau după somn, asta e prima necunoscută a mea. Sau dacă astăzi s-a trezit, după patru ani şi jumătate de somn, şi a început să vadă ce e în România. Despre asta discutăm noi, despre faptul că în România capacitatea de prelucrare a produselor a început să crească şi a început să crească, în ultimii doi ani. Este un domeniu în care noi am început să stimulăm şi o să stimulăm începând de anul viitor mult mai mult”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica