sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil prins beat la volan

Un copil în vârstă de 15 ani din județul Mehedinți a făcut-o de oaie. A fost prins de poliție conducând o mașină și beat și, bineînţeles, fără permis.

În data de 13.05.2019, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un minor de 15 ani, din comuna Prunişor, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Iorga, din municipiul Drobeta Turnu Severin, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, conform IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost încredinţat minorului, pentru a fi condus, de către un tânăr de 22 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi şi au întocmit dosar penal în acest caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica