vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mesajul voluntarului Costel a ajuns la Bucureşti. Pintea promite că rezolvă problema de la Oncopediatrie

Mesajul lui Costel Bencea, voluntar la Oncopediatria SCJU Craiova, a ajuns şi la urechile ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea. Aceasta susţine că problema e una legată de birocraţie şi se va rezolva.

În ceea ce privește protestul, am sunat și eu la spital. Am sunat Președintele Comisiei de Oncologie, profesorul Bădulescu (n.r. prof. Dr. Florinel Bădulescu) este din Craiova, și am fost puțin mâhniți amândoi pentru că, pe de o parte, în momentul în care s-au comandat anumite citostatice, acestea nu au mai trebuit, iar pe de altă parte, departamentul de Achiziție al spitalului nu a făcut comenzile necesare. Da, era o problemă pură de birocrație.Citostatice erau și nu erau folosite acolo”, a spus ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, conform ziaruldecraiova.ro, la Digi24, miercuri seara.

Ea a susţinut că s-au făcut comenzile necesare pentru citostatice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Costel Bencea a luat parte, vineri, la mitingul PSD de la Craiova şi, pe tot parcursul evenimentului a ţinut ridicată o pancartă pe care scria: „În spitalul nr.1 Craiova copiii bolnavi de cancer nu au medicamente”. Şi după încheierea mitingului omul a insistat să ţină pancarta ridicată în speranţa că mai marii de la Bucureşti îl vor observa. L-am observat noi, iar povestea lui o puteţi reciti aici: OMUL DEZAMĂGIT, DAR NECLINTIT. VOLUNTARUL COSTEL

Politica