vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Poliția a deschis dosar de ucidere din culpă în cazul accidentului de muncă de la Burila Mică

Cazul de la Burila Mică, județul Mehedinți, unde un om a fost rănit și altul a murit sub un mal de pământ este accident de muncă, conform ITM Mehedinți iar poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În data de 15.04.2019, ora 15:12, poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat despre faptul că, pe DN 56 C, în satul Burila Mică, comuna Gogoșu, judeţul Mehedinţi, a avut loc un accident de muncă soldat cu victime.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi, precum si reprezentanţi ai I.T.M. Mehedinţi, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că în data de 15.04.2019, în jurul orei 15:00, în satul Burila Mică, comuna Gogoșu, judeţul Mehedinţi, a avut loc un accident de muncă, un mal de pământ surpându-se peste doi muncitori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 59 ani și vătămarea corporală gravă a unui bărbat de 53 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin cu ambulanța în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fapte prevăzute și pedepsite de art.192, 196, 349 și 350 din Codul Penal.

Politica