Cod galben de vânt puternic şi ninsori, până duminică

ANM a emis o atenţionare cod galben de vânt puternic şi ninsori viscolite la munte, în vigoare de vineri seara până duminică. Vântul la rafală va sufla cu viteze ce pot ajunge la 120 de kilometri la oră.

Începând de vineri seara până duminică la ora 3.00, în zona montană vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80 – 90 de kilometri la oră.

La altitudini mai mari de 1.500 de metri, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali, viteza vântului va depăşi 100 – 120 de kilometri la oră. Temporar va ninge viscolit şi se va depune strat consistent de zăpadă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avertizarea este în vigoare pentru zona montană a judeţelor Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Harghita, Mureş, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin, Hunedoara, Bacău, Vrancea şi Buzău.

În celelalte regiuni vântul va avea intensificări cu viteze între 45 – 55 de kilometri la oră, iar local şi temporar de peste 70 de kilometri la oră.

Populare

Recomandări

Mihai Rotaru, pus la punct de șefii de la CFR Cluj: „Trebuie să fie un semnal de alarmă”

Derby-ul CSU Craiova - CFR Cluj a continuat și...

Accident în Mehedinți. Un copil, între răniți

În urmă cu puțin timp a avut loc un...

A fost găsită spânzurată în grădina locuinței sale

O femeie a fost găsită spânzurată de către polițiștii...

Al doilea satelit românesc construit de elevi a ajuns pe orbită și este operațional

ROM-3, al doilea satelit românesc construit de elevi, a...