Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Bărbatul care a căzut din podul turlei bisericii, transferat la un spital din Capitală

Publicat

pe

Bărbatul, de 35 ani, din Craiova, care a căzut din podul turlei unei biserici din Gorj, de la 18 metri înălţime, a fost transferat la Spitalul Clinic Fundeni din Capitală.

Medici spitalului din Târgu Jiu spun că s-a luat decizia transferării lui la Bucureşti întrucât era în stare gravă.

A fost transferat la București. La zece minute de la prezentarea în Unitatea de Primiri Urgențe s-a constatat șocul hemoragic, cu multiple fracture costale, pe stânga, ruptură de ficat, ruptură de splină și ruptură de diafragmă, prin penetrarea coastelor rupte. S-a intervenit chirurgical, s-a făcut sutura organelor vitale, splenectomia, s-a evacuat cavitatea peritoneală de sânge. Ulterior, joi dimineața, după ce și-a revenit din anestezie, stara a fost relativ stabilă, moment în care a fost transferat la București, la Spitalul Fundeni, s-a luat legătura cu domnul profesor Irinel Popescu, în momentul de față pentru leziunile hepatice, pentru că aici, la noi, practic s-a cusut ficatul într-un mod grosier, neputând să fie executată chirurgia hepatică, așa cum sunt procedurile, neavând specialiști, chirurgici hepatologi”, a declarat Costinel Popescu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Reamintim că bărbatul, care este administrator al unei firme din Dolj, se urcase în turla bisericii cu intenţia de monta un paratrăsnet pe acoperiş. Tavanul, confecţioant din scânduri, s-a prăbuşit, bărbatul căzând în gol.

Poliţia şi ITM Gorj au anchete în derulare în acest caz.