marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mobilizare generală în tabăra lui Bogdan Burcea

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a câștigat confruntarea cu CSM Slatina, scor 24-16. Partida s-a disputat sâmbătă, în Sala Polivalentă din Bănie și a contat pentru etapa cu numărul 19 din Liga Florilor. Elevele lui Burcea s-au ținut de cuvânt și au pornit cu dreptul spre atingerea obiectivului: un loc pe podium și implicit câștigarea a 6 meciuri din ultimele 8 rămase. Au reușit să obțină una, dar mai au nevoie de cel puțin 5.

SCM Craiova: Dhzukeva, Curmenț – Tătar (5 g.), Vizitiu (5 g.), Nikolic (3 g.), Tănasie (3 g.), Ianăși (2 g.), Trifunovic (2 g.), Șelaru (1 g.), Colac (1 g.), Ion (1 g.), R. Stanciu (1 g.), Gjorgjievska, Seric, Costa.

Pentru CSM Slatina au jucat: Nagy, Stan, Abed Kader – Cîrligeanu (4), Dăscălete (2), Stoicănescu (2), Chitacu (2), Ostase (2), Drăghici (1), Fulgoi (1), Vădineanu (1).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul Craiovei s-a arătat mulțumit la finalul meciului, mai ales că trupa din Bănie nu a pierdut jucătoare din pricina accidentărilor. Tehnicianul a ținut să le transmită urările de bine doamnelor și domnișoarelor.

„A fost o abordare bună din primul minut și am obținut o victorie meritată. Sunt bucuros că ne-am adjudecat aceste puncte și că nu am avut alte accidentări. Vreau să urez La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor și să aibă o primăvară frumoasă”, a declarat Bogdan Burcea.

Politica